2019-06-25 39 瀏覽
登打士廣場,位於大大間H&M對面,一間休閒cafe廳👍🏻環境佈置都具用心,地方寛闊店內有世界各地旅遊書以及Boardgame 供客人自由使用餐桌內層營造野生環境的感覺,相當有心意🌌 芝士豚肉釀雞翼 (4隻)🌌雞翼炸得香口脆口,一咬開雞翼就爆汁,豚肉加上芝士雞翼味道濃郁😋🎇 自家製芝士煙肉雞柳長通粉 🎇自家製芝士雞柳外層炸至香脆,幾特別,雞柳本身啖啖肉,加上芝士和煙肉的香味,不錯長通粉有胡椒及忌廉的甜味🌠 德國咸豬手配薯角 🌠豬手被切成5舊,肉質夠嫩,而皮相對較爽和彈牙的口感,味道鹹香薯角香脆,不會太乾🎇 紐約芝士餅 + 榛子朱古力比利時窩夫 🎇紐約芝士餅的芝士味道突出,甜道剛好,好味比利時窩夫不乾帶少許脆脆的感覺,不會太過甜,上面的Cream似空氣,取其甜味,幾過癮👍🏻🌌 熱情果沙冰 🌌相當大杯,飲落感覺非常爽快清涼,甜味及熱情果香衝擊味蕾,可以一試總括而言,這個套餐共1款小食、2款主食、2款甜品及2杯飲品,價錢亦只需348,食完野又可以玩下boardgame, 甚至傾下計吹下水, 不失為一個落腳嘅好地方,性價比不錯
登打士廣場,位於大大間H&M對面,一間休閒cafe廳👍🏻

環境佈置都具用心,地方寛闊

店內有世界各地旅遊書以及Boardgame 供客人自由使用

餐桌內層營造野生環境的感覺,相當有心意

🌌 芝士豚肉釀雞翼 (4隻)🌌

🎇 自家製芝士煙肉雞柳長通粉 🎇

長通粉有胡椒及忌廉的甜味

🌠 德國咸豬手配薯角 🌠

薯角香脆,不會太乾
紐約芝士餅+榛子朱古力比利時窩夫

🎇 紐約芝士餅 + 榛子朱古力比利時窩夫 🎇
紐約芝士餅的芝士味道突出,甜道剛好,好味

熱情果沙冰

🌌 熱情果沙冰 🌌