旺角最強的泰國菜作為一個泰菜 die hard fans 對 Thai 菜要求係高,同區好多都係就香港人口味而失去咗正宗秦之味道欣賞佢地越做越用❤️豬手是先炸再燜淋,但一D油膩感都冇, 反而且Q且軟, 大廚獨特煮法👍🏻👍🏻👍🏻識食的一定食香葉肉碎, 一試就知正吾正宗🧐🧐 佢地保留泰式風味冬蔭功海鮮湯足料💪🏻💪🏻青口,蝦,魷魚又大隻,用好的金邊粉,浸耐左都ok仲有試過串燒……豬頸肉沙律必吃, 師傅特別推介我地炸蝦膠皮蛋, 食咗一定起標, 却係停吾到口明爈烏頭肉厚湯惹味……可惜我吾慣映D相開於逆勢,人流不多,但比附近的店坐得舒服好多,🧐🧐又唔怕俾人趕,支持用❤️小店, 用黍廚📌落單時加句要泰式煮法, 更加阿來阿來咯🌹下午茶超抵,平咗但同 lunch size 差不多,小食仲半價
旺角最強的泰國菜

仲有試過串燒…

明爈烏頭肉厚湯惹味……可惜我吾慣映D相

📌落單時加句要泰式煮法, 更加阿來阿來咯