2024-01-11 434 瀏覽
次次去到廣華街都唔知揀邊間餐廳好,超級推薦呢間新開石燒牛,價錢非常合理,除咗燒肉仲有蓋飯大約$50-80最熱賣的就是石燒牛無論肉質和份量也是同區天花板,我哋總共嗌咗兩個套餐share食可以試多啲口味御燒特級牛小排極上級黑松露吉列牛兩款石燒牛各有特色,如果特別喜歡有調味和香口,黑松露吉列牛最適合不過,黑松露調味唔會太過火,牛肉夠厚身,在石板上面可以控制牛肉的生熟程度,煎香之後肉味很香濃如果喜歡吃原汁原味,牛小排就比較合適,牛小排相對比較少筋,肉質也是容易咬開,就算有幾塊唔記得睇火都依然好食,比起同類型餐廳,食材明顯更優質值得一讚的由於我哋燒得好慢,就算我哋唔出聲都有主動加火而且套餐可以upgrade加廿零蚊紫菜飯味素飯和流心蛋,好開胃不經不覺吃完整碗飯—————————————————御石燒 (旺角)旺角廣華街2-20號翠園大廈二期地下10號舖
最熱賣的就是石燒牛

無論肉質和份量也是同區天花板,我哋總共嗌咗兩個套餐
share食可以試多啲口味

御燒特級牛小排
極上級黑松露吉列牛

值得一讚的由於我哋燒得好慢,就算我哋唔出聲都有主動加火
而且套餐可以upgrade加廿零蚊
紫菜飯味素飯和流心蛋,好開胃不經不覺吃完整碗飯

—————————————————

御石燒 (旺角)
旺角廣華街2-20號翠園大廈二期地下10號舖
  • 御燒特級牛小排