獅叔

Shiok Restaurant by ATUM
2024-05-17 0 瀏覽
有日行開波鞋街 經過「獅叔」 所以就試一試啦~呢到係食星馬食物 所以一定要試下「檳城大蝦炒裸條」佢既裸條係比較軟身的河粉 隻蝦好肥美 豉油味剛剛好 唔錯👍🏻「燒牛油大頭蝦」上菜時已經好吸睛 Size好大隻 火侯燒得剛剛好 食落蝦味比較淡 勝在肉質鮮嫩 夠哂彈牙❤️「印尼巴東牛肉」濃郁的印尼香料味道 牛肉有少少筋 食落煙煙韌韌幾好咬口 牛肉味好濃 送飯一流的菜式😂「美祿咖央烤吐司」食星馬菜必點的小食之一 咖央加上超多的美祿粉都幾特別 美祿粉唔會蓋過咖央嘅味道 配合得唔錯 麵包烘得岩岩好 淨係過黎食呢個做下午茶都幾正❤️呢到環境好開揚舒服 整間餐廳環境好繽紛 好有星馬新式懷舊餐廳氣氛 感覺唔錯 可以打下卡😊
有日行開波鞋街 經過「獅叔」 所以就試一試啦~

呢到係食星馬食物 所以一定要試下

美祿咖央烤吐司