2017-08-27 385 瀏覽
今次book 了9:30去食放題, 價錢超值, 只需$170 埸內任飲任食, 對於有選擇困難證既朋友就岩哂啦, 呢度各式各樣既熟食, 刺身,及壽司都有齊Dinner 等到9:30確實係幾肚餓, 所以未點野食前去水吧睇睇有無d 可以即食既小食, 朋友拎左呢個辣味雞翼, 味道有點似口水雞, 不算很辣但好開胃刺身方面又點少得甜蝦, 帶子 , 三文魚呢,刺身新鮮好味,朋友們手有手慢無呢壽司有咁多款, 隨便點了幾款, 由於大家太肚餓的關係, 幾乎是秒殺各迷海膽迷絕對唔可以錯過的, 飯不會太好, 海膽甘甜, 入口即溶, 而且唔怕好濟, 可以多吃幾個, 哈哈天婦羅~好吸引呢,只是怕太熱氣, 不敢點太多!炸物方面最難忘是炸芝士年糕及炸榴槤, 可惜有朋友唔食榴槤, 不明白當中的美味最後還點了其他熟食, 大家一致覺得燒菠蘿好正, 大大件, 經燒烤過的菠蘿原來特別鮮甜, 原汁原味最後,雖然大家都好飽肚, 但仲想order 一個海鮮粥, 真材實料, 咁大隻蟹tim, 大滿足!

辣味雞翼

刺身方面又點少得甜蝦, 帶子 , 三文魚呢,刺身新鮮好味
,朋友們手有手慢無呢

刺身拼盆

壽司

各迷海膽迷絕對唔可以錯過的[海膽手卷], 飯不會太好, 海膽甘甜, 入口即溶, 而且唔怕好濟, 可以多吃幾個, 哈哈

一口海膽壽司

天婦羅~好吸引呢,只是怕太熱氣, 不敢點太多!

天婦羅

炸蠔,炸雞翼,炸年糕, 炸 榴槤