旺角新開左間台式火鍋🍲晚市$198就有任食台式雞煲火鍋放題喇🤩🤩🤩雞煲有三款任揀~💜麻辣雞煲 💜三杯雞煲 💜麻油雞煲 我揀左麻油雞~雞肉份量多新鮮嫩滑🥰肉肉肉係我最愛一環😌選擇貴精不貴多~有美國prime肥牛/美國牛/五香雞件/醉雞件/豬梅頭片/荷蘭五花腩/羊卷肉~其他火鍋配料蔬菜類丸類等等都非常齊全新鮮~最特別係有多款台式小食同夜市小食可以order😮😮突然覺得好似出走左台灣一趟🤭最後食埋個打卡一流既拉絲麻薯金磚🤩煙煙韌韌上面仲有檸檬皮加埋個雲呢嗱雪糕好flesh好得意~另外+38仲可升級任飲特飲同台式啤酒😍唔洗剩係飲汽水咁悶~而且好少地方會有咁齊味道既台灣啤酒~特別一提係而家有期間限定既林香檸手打檸檬系列耶~出面冇得飲架😗💜愛文芒手打檸檬茶💜冬瓜手打檸檬茶💜金鑽鳳梨手打檸檬茶
💜麻辣雞煲 💜三杯雞煲 💜麻油雞煲
我揀左麻油雞~雞肉份量多新鮮嫩滑🥰