餐廳: 盈館
資訊:

2024-04-23 0 瀏覽
媽咪突然話想飲茶,今次爸爸推介係旺角創興廣場既盈館度飲茶🫖佢話朋友試過超好食,我地食完都盛讚!🤝🏻手打順德鯪魚球;外脆內嫩,鮮美多汁,鯪魚鮮味完美展現。外皮金黃酥脆,咬落去聽到卡啦卡啦聲,令人食指大動🤗♨️豉汁蒸鳳爪;鳳爪肉質鮮嫩多汁,豉汁鹹香味同鳳爪鮮甜完美結合,令人回味無窮。蒸得剛剛好,鳳爪皮軟骨滑,肉質鮮美,爸爸話令人欲罷不能😂🦐晶瑩鮮蝦餃;爸爸最喜歡,外皮薄透明,內裹鮮嫩多汁蝦肉,口感極佳蝦肉鮮味彈牙,蒸煮得剛剛好,保持了蝦肉鮮味同鮮嫩度👍🏻🐔 北菇棉花雞;雞肉嫩滑多汁,搭配香氣四溢既北菇,口感豐富,果然無改錯名,整道菜色搭配得宜,力推之選💪🏻一嚟到已經見到好多人排隊,好彩爸媽早到,唔洗等太耐💃🏻

一嚟到已經見到好多人排隊,好彩爸媽早到,唔洗等太耐💃🏻