2022-01-09 150 瀏覽
有一日同朋友去開旺角行街,行行吓開始肚餓,想食嘢,於是OpenRice搵吓有乜嘢食,發現有間喺附近好似幾唔錯嘅西餐廳,係以足球做主題嘅!睇啲相餐廳嘅環境幾有特色,決定試試佢去到餐廳門口,見佢有做緊set dinner Menu,有好多選擇,價錢又相宜幾驚喜!於是諗都冇諗,就決定入去坐低試吓餐廳環境幾得意,好多同足球有關嘅擺設,餐具上都有相關嘅小心思,餐盤有足球形狀嘅!如果係同心儀嘅男仔食飯,佢又鍾意足球嘅話,都應該就住餐廳嘅擺設可以有幾多計仔傾我同朋友兩個人叫咗兩個set dinner! 佢包前菜湯同嘢飲1.脆炸低卡芝士吉列西班牙橡樹果黑毛豬柳味道高質啊~佢嗰個肉質處理得好好,外面包住一層脆脆嘅皮,中間再夾住濃郁嘅流心芝士,正呀2.香烤美國Creekstone牛肉眼拼法國鵝肝牛肉眼扒係靚肉,好有肉味,鵝肝亦好肥美

1.脆炸低卡芝士吉列西班牙橡樹果黑毛豬柳

2.香烤美國Creekstone牛肉眼拼法國鵝肝
牛肉眼扒係靚肉,好有肉味,鵝肝亦好肥美