2023-12-26 337 瀏覽
同朋友食一人一個餐 大家都係叫咗熱涼皮同埋酸辣湯腩肉松葉蟹棒腐皮角 貴香園涼皮(酸辣湯)$66腩肉食落口都鬆鬆軟軟 唔會好韌 而且都好有味 一啖湯 一口腩肉入口好正!蟹棒已經煮冧咗 但又唔會冧到散開一條條 所以咬落去食到蟹棒之餘又又酸辣湯嘅味腐皮角 一開始睇落都唔知係咩嚟 但食落先知 佢似腐皮魚蛋嘅味道貴香園涼皮(熟食)(酸辣湯)+蘿蔔+芝士腸$50蘿蔔都有四舊左右 食落去有老有嫩 老嘅真係食到好多蘿蔔絲 但嫩嘅蘿蔔又真係好入味好多汁 不過佢蘿蔔黑胡椒粉味都好重芝士腸都冇咩特別凍檸茶冇叫到少甜 甜咗少少今次係第二次食 感覺佢酸辣湯比起上次酸咗啲 我地都係叫 小小辣 食落其實唔係點辣 好啱我呢啲想食酸辣湯但唔敢食辣野嘅人涼粉就差少少 食到好兩三嘅舊都係黐埋一齊要自己咬開佢 不過佢涼粉嘅韌度都仲喺度而且唔係太薄最鍾意就係佢湯底 有花生 酸菜 芫荽蔥 芽菜 肉碎 咩都有啲咁 食麵又會有啲其他菜同肉嘅味道同口感另外店鋪真係迫咗啲 由其係多人嘅時候有人搭枱 好驚手踭撞到人 同埋出出入入 基本上有人埋緊單 後面又有人出緊嚟 要企係門口等人出嚟先入到去 所以要去食 最好揀少啲人嘅時候去
同朋友食一人一個餐 大家都係叫咗熱涼皮同埋酸辣湯

腩肉松葉蟹棒腐皮角 貴香園涼皮(酸辣湯)

貴香園涼皮(熟食)(酸辣湯)+蘿蔔+芝士腸

芝士腸都冇咩特別