2020-12-07 108 瀏覽
✨Rimi Cafe2個女生的午餐,朋友竟然出門前食左個麵先黎,結果兩個人食到勁飽,好彩食得哂🙈Lunch Set最平$79起,仲包一杯烏龍茶/四季春茶系列飲品,或者補差價轉其他飲品,呢度有14類飲品系列任君選擇。-卡邦尼意粉 (Set選擇之一)落左好多碎煙肉,咬落幾煙韌,仲有好多黑椒調味,唔會太膩。我地再係零食menu揀左兩款食物😬-煙三文魚薄餅(10吋)10吋都幾大個,我覺得唔算零食😅呢個好味呀,薄餅烘得脆卜卜,鋪滿咸香煙三文魚。而且三文魚有Omage-3,可以抗發炎,對皮膚有益。-芝士焗風琴薯仔薯仔淋上溶左的芝士,第一啖食到有點酸,之後再食就唔覺酸。薯仔底下仲有芝士焦,又香又脆,不自不覺愈食愈多。😋🍹特飲兩款特飲都好靚😍-紫上談冰❄香芋奶昔配紅豆,忌廉。濃郁香芋味,最底仲有紅豆,有d似飲紅豆冰咁。-藍天白雲☁賣相好清新,舊☁係雲尼拿雪糕,最好一開始就食左佢,唔係溶埋落飲品度就好甜。呢間cafe幾抵食,見仲有好多game玩,但食左好耐,無拎野玩🙈
✨Rimi Cafe

-卡邦尼意粉 (Set選擇之一)
落左好多碎煙肉,咬落幾煙韌,仲有好多黑椒調味,唔會太膩。

我地再係零食menu揀左兩款食物😬
-煙三文魚薄餅(10吋)
10吋都幾大個,我覺得唔算零食😅

-芝士焗風琴薯仔