位於旺角呢間❣︎味火鍋❣︎係一間無限時任飲任食性價比高嘅火鍋店,今晚去晚飯,全場滿座😯好勁👍🏻無限時對飲酒嘅人來講先夠暢快🙂‍↔️啤酒,汽水,飲品喺自助區自取,而呢到嘅食材係超新鮮,一入座就會有❣︎火鍋四部曲❣︎由頭食到尾,真係抱住個肚走。第一部曲🎵精選頭盤(5選1)我地揀左❤︎︎味火鍋佛跳牆❤︎︎真材實料,濃郁鮮味😋每日限量供應❤︎︎芝士焗波士頓龍蝦❤︎︎成隻手噤大😍即叫即焗熱辣辣,肉質彈牙鮮味。第二部曲🎵自選湯底有成10款湯底任選😋我地要左雙拼鍋,❤︎︎四川麻辣鴨血鍋❤︎︎內有鴨血同豆腐,辣得好過癮。❤︎︎養生牛肝菌湯鍋❤︎︎味道好濃郁👍🏻啲配料可以完全唔使點醬汁都好夠味😋第三部曲🎵皇牌火鍋拼盤❤︎︎皇牌時令海鮮拼盤❤︎︎排盤超靚😍內有大元貝,海蝦,鮑魚,龍躉,手打墨丸同蝦丸,台山蠔,日式蟹棒,樣樣新鮮👍🏻❤︎︎美國安格斯牛肉拼盤❤︎︎內有手切牛小排,牛肩胛,封門柳同牛板鍵,啲牛嘅紋理全部都好靚😍入口充滿牛味好嫩滑。第四部曲🎵精選火鍋配料呢part就自己QR code落單,有成40款配料比你揀,其實我都飽飽地😂所以呢到真心好抵食👍🏻💁🏻‍♀️如果臨尾想食埋❤︎︎Movenpick❣︎雪糕,記得讚好❣︎味火鍋❣︎嘅社交平台專頁呀(送完即止)

第一部曲🎵精選頭盤(5選1)

第二部曲🎵自選湯底

第三部曲🎵皇牌火鍋拼盤