餐廳: 捌壹壹 (奶路臣街)
資訊:

兵仔同娘娘們不嬲都好鐘意食川菜,呢間811已經係第二次encore真係色香味俱全,cp值又高!嗌咗一份辣子雞,好大碟份量好多,啲雞丁炸得好脆,外脆內軟!辣味都好夠愈食愈正,送飯一流另外仲有半份嗌,2個人去嗌半份就夠~水煮肥牛都做得好出色,好多肥牛同配料,可以一路煲住食,啲麻辣愈煲愈出味佢個湯底唔會太油,又唔會太鹹,做得啱啱好。我地都叫咗必選的冷鍋酸菜魚,除咗有大量魚外,佢都有好多配料,例如酸菜、金菇及芽菜等,最驚喜佢有好多薯粉同酸菜湯好夾,愈食愈開胃。另外啲魚煮得好滑好淋,又唔腥,唔食魚嘅朋友都食到最後叫咗個黑糖糍粑,呢個都係必叫的,佢好快賣哂啲糍粑煎到外脆內軟,好軟糯煙靭,配埋啲黃豆粉同黑糖汁真係好好食
真係色香味俱全,cp值又高!

愈食愈正,送飯一流
另外仲有半份嗌,2個人去嗌半份就夠~

佢個湯底唔會太油,又唔會太鹹,做得啱啱好。

最後叫咗個黑糖糍粑,呢個都係必叫的,佢好快賣哂
辣子雞
水煮牛