Hesheeat 絕對係閨蜜情侶聚腳地,無論主菜甜品都非常出色,賣相味道都令人無法抗拒!紫薯鮮奶 (熱)紫薯香搭濃郁奶味好夾,味道恰到好處,飲起嚟好順滑,有種綿密感!Coconut pandan latte 經典班蘭同椰奶組合,清新不膩!蟹肉辣肉腸蕃茄水牛芝士扁意粉 主要用蟹肉、茄肉、辣肉腸、水牛芝士煮成,將所有配料撈勻後,每一口都食到啖啖蟹肉 鮮味,辣肉腸好香口,整碟扁意粉味道酸酸甜甜好開胃!嚟到hesheeat點可以唔食甜品 !士多啤梨麻糬梳乎厘配士多啤梨雪糕單望賣相已經覺得幸褔♥️ 梳乎厘厚嘟嘟軟綿綿,蛋香味極濃,鋪住一片白雪雪嘅麻糬皮令賣相更可愛😍 多咗一份柔軟煙韌口感!梳乎厘即叫即整,製作需時半小時 ,所以食主菜時已經落定order! 特濃5.0牛乳芭菲-朱古力平時經過餐廳門口見到好多人拎住雪糕嚟打卡 ♥️ 芭菲特點係層次豐富,我叫朱古力orea味,除咗牛乳雪糕,中間仲有Oreo×杏仁粒×脆脆米通👍

紫薯鮮奶 (熱)

Coconut pandan latte
經典班蘭同椰奶組合,清新不膩!

蟹肉辣肉腸蕃茄水牛芝士扁意粉

嚟到hesheeat點可以唔食甜品 !

士多啤梨麻糬梳乎厘配士多啤梨雪糕

特濃5.0牛乳芭菲-朱古力