🎀旺角。高性價比聚會必選粉色西餐廳🌸🎀🪄店名* #Amico1890🔮地址* 旺角洗衣街24號地舖 🔮🗾分店地區🗾 沒有分店💰價錢$412.5 已加一 (2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同區推介👉地區搜尋🔍🗾#pickyme_旺角剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜#pickyme_西餐➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐廳環境🎵旺角呢一間粉紅色餐廳今次系第二次回訪 餐廳雖然唔算特別大間 但系裝修好特別 成間都有少女心 以粉色為主 另外一邊就以綠色為主 仲有氣球等作裝飾 餐檯都有彩色點點 色彩繽紛😆🍽️食物質素🍽️食物選擇幾豐富 而且性價比好高 除左有二人及四人set之外 單點都係好划算 平均人均消費都係200內 每樣野食都係即炸即上 好新鮮😉👀評分💖💖💖💖💖🪄夏威夷薄餅$158薄餅超大塊😍入面材料有火腿,菠蘿,辣肉腸 材料好足量 芝士仲識拉絲😍熱辣辣😋pizza外皮香脆 內餡新鮮可口👀評分💖💖💖💖💖🪄炸魚薯條(+$10黑松露醬)$68估唔到呢個價錢 份量都幾多啵😍炸魚外皮薄身 魚肉超滑嫩 食落卜卜脆 薯條系我最愛既粗薯條 薯味濃 口感香脆~黑松露醬超香😆👀評分💖💖💖💖💖🪄飲品-Oreo曲奇奶
🎀旺角。高性價比聚會必選粉色西餐廳🌸🎀

🪄店名* #Amico1890
🔮地址* 旺角洗衣街24號地舖 🔮
🗾分店地區🗾 沒有分店
💰價錢$412.5 已加一 (2人)

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

🍽️食物質素🍽️

🪄夏威夷薄餅$158

🪄炸魚薯條(+$10黑松露醬)$68

👀評分💖💖💖💖💖
🪄飲品-Oreo曲奇奶昔沙冰&益力多梳打 $43 & $38
飲品大大杯 特飲沙冰偏甜 消暑一流 oreo好足😍 益力多梳打就偏淡味 比較岩我飲😉

🪄甜品-Lotus焦糖餅牛角窩夫配乳酪蛋糕$68
超驚喜 閨蜜提早order餐廳親自滑Melody落碟到 超靚啊 甜品亦到十分好味道 窩夫好脆身 香氣四溢 焦糖餅好脆身 超有口感~

(5個💖為最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整體評級⚜️