2021-08-31 256 瀏覽
·人越大,越容易遺忘。遺忘一些瑣碎事情和人,慢慢地,亦可能會忘記了初心。·但願你和我,今後都仍然記得最純潔的自己,忠於自我,保留良心。旺角中心嘅某一角,有一間默默耕耘嘅飲品店,佢嘅存在,亦係希望大家謹記香港最重要嘅事💛大家要繼續支持呢啲良心小店呀☺️———————————————#🍻🍖 質素:🧋黑糖小紫圓鮮奶(M)|$29今日試左呢個小紫圓先😋原本都知黑糖夠甜都叫定少冰少甜🙊可能第一啖未搞混,真係好甜,不過好香黑糖味,但係小紫圓食落麻麻地,唔太煙韌,表面都有啲粗嚡,好似煮爛左咁😅除左小紫圓外,整體都正正常常嘅,自覺唔怕甜/好中意食甜野嘅都可以去試下😌✨提提大家飲黑糖系列記得要搞混啲先飲呀✨———————————————🐷豬頭評分:✨推薦評級:💚 評級6 💚推薦評級參考:👇🏻👇🏻👇🏻👉🏻1-10分👈🏻👇🏻👇🏻👇🏻💔🖤🤍🤎💙💚💜🧡❤️❤️‍🔥———————————————

#🍻🍖 質素:

推薦評級參考:
👇🏻👇🏻👇🏻👉🏻1-10分👈🏻👇🏻👇🏻👇🏻
💔🖤🤍🤎💙💚💜🧡❤️❤️‍🔥
———————————————
黑糖小紫圓鮮奶(M)
2021-08-28
下午茶