2023-12-18 40 瀏覽
旺中不嬲都多嘢食,企係到食泰國嘢超有風味🫶🏻 啲設計加埋大笨象公仔超好ғᴇᴇʟ,就好似置身於泰國咁🇹🇭 大家都排隊,我當然唔執輸派埋一份食吓啦🤞🏻1️⃣ “堅”即炒ᴘᴀᴅ ᴛʜᴀɪ🔥即炒簡直就係色香味俱全💫 呢個ᴘᴀᴅ ᴛʜᴀɪ啱哂想去泰國但又飛唔到嘅我🥢 一入入面有超多配料,仲可以自己揀要咩肉添👅2️⃣ 烤豬頸肉撈金邊粉🐖食之前要撈撈佢,因為啲汁喺個底嗰度😌 豬頸肉好好食,仲有椰菜絲同芽菜,一齊食先係最好食😚3️⃣ 花生榛子香蕉煎餅🍌簡直就可以講係ɴᴏ.1 食泰國野點可以唔食‼️ 除咗有好多榛子醬之外,面層仲有勁勁勁多花生碎,每一啖都食到有香蕉、榛子同花生🥜4️⃣ 自家椰汁西米糕🥄可以2個或者4個咁買😆 每個都好重椰汁味🥥仲要勁多西米口感超爽🤙🏻5️⃣ 泰式奶茶🧋泰奶係螞蟻星人最中意飲🐜 一定唔可以少冰少甜,先係最正宗😍㊙️㊙️㊙️餐廳嘅每月活動💢 唔好錯過‼️
旺中不嬲都多嘢食,企係到食泰國嘢超有風味🫶🏻

1️⃣ “堅”即炒ᴘᴀᴅ ᴛʜᴀɪ🔥

可以2個或者4個咁買😆 每個都好重椰汁味🥥

仲要勁多西米口感超爽🤙🏻

5️⃣ 泰式奶茶🧋
泰式奶茶

泰奶係螞蟻星人最中意飲🐜 一定唔可以少冰少甜,先係最正宗😍

㊙️㊙️㊙️
餐廳嘅每月活動💢 唔好錯過‼️