4月21日星期日,朝早嚟食早餐,人客好多好忙。諗住睇戲前,嚟食個高質早餐😋,否則可以揀普通質素的大快活幫襯。都嚟過雪山食,之前係ok的。今日先嚟個沙嗲牛米粉,米粉應該係一早煮定,等客人叫就即淋熱湯就上枱,感覺未夠軟熟,有點硬,要浸多陣湯等佢吸番d水份先食到。再嚟煎雙蛋多士,本人對煎蛋都有少少要求,最怕食蛋黃過熟,浪費左隻雞蛋。點知嚟呢碟煎蛋,真係未見過咁差,幾乎100%全熟,仲要穿晒蛋黃,完全唔合格!真係想問下廚師,點解咁樣都好意思比客食,過唔過到自己個關?知道廚房好忙,都太過份了。再嚟杯熱檸茶,都唔好飲,水準麻麻。都無心機影杯茶啦!總括而言,早知去轉彎間大快活食,應該都比佢高質。退步到咁,有點失望。如果講質素,深水埗華園一定勝佢幾籌。嚟緊都唔會再嚟食早餐,可能都會食下午茶,反正炒野仲係ok.
都嚟過雪山食,之前係ok的。

再嚟杯熱檸茶,都唔好飲,水準麻麻。都無心機影杯茶啦!

如果講質素,深水埗華園一定勝佢幾籌。
嚟緊都唔會再嚟食早餐,可能都會食下午茶,反正炒野仲係ok.