2018-07-27 943 瀏覽
早餐已經食到唔知食乜好,但我起身點都要飲返杯咖啡的, 咁啱噚日見朋友去左Marks & Spencer 下午茶,想起上環信德中心有一間,於是開會前嚟試一次先。呢度早餐做緊買咖啡加4蚊有個Croissant, 但我見到佢有我至愛嘅Pretzel, 於是忍唔住要左個芝士口味的, 配Latte. 先看咖啡, 呢度唔預人dine-in,設備唔齊全,所以全部用紙杯,咖啡奶泡有少少溢出, 所以拉花有點糊了, 但仍算合格, 因為我飲左一半❤️仍在。咖啡味OK, 夠深,唔得好奶味。個pretzel 好新鮮,但已放涼了, 這裡冇焗爐,所以不能提供番熱服務,呢個位差左啲。但無損pretzel 嘅美味, 芝士好香, 應該係cheddar cheese,包身軟得嚟帶煙韌有咬勁😍😋👍。Marks & Spencer 嘅麵包一向出色, 所以間唔中唔知食咩好就可以過嚟試下。

2018-07-27
早餐