2021-08-26 228 瀏覽
行開尖沙咀K11 Musea,去左食日系餐廳~ 好彩既可以安排餐廳內既大梳化位,都會坐得闊落。沙律🥗:沙律菜新鮮,有少少特別既係,有蘑菇片,平時好少食到沙律有蘑菇片。綠忌廉蝦意粉🍝:個綠忌廉好似湯咁浸住每條意粉,不過又唔會過咸,所以都可以嘅~成碟意粉都正正常常嘅~咖哩牛油雞飯🍛:咖哩唔辣既,但有咖喱既香味,好符合日本既做法,有飯又有多款沙律菜,夠健康。士多啤梨蛋糕🍰:哩個係我食咁多樣中,最好食既一個😋蛋糕夠軟熟,忌廉又唔會好甜,兩樣夾埋一齊好味,甜品真係唔錯~☕️Decaf Afternoon Tean:其實係濃啲既black tea,提醒一流,茶味又足☺️☕️Earl Grey:好有柑橘味,茶味都出色,食完甜品,飲杯Earl Grey 真係好既配搭👍🏽