今次就同閨密去左上環搵好野食👭🏼見到一間burger小店裝潢都幾靚咁一於試下🥳-🌟經典二人套餐 $208真心覺得呢個二人套餐好抵食🤤包左一款前菜、兩款主食、兩款小食同兩杯飲品🥤勁豐富咩都有得食🙆🏻‍♀️又可以試到burger又試到手工製既意粉🍝-🎈雞肉蘋果沙律🥗呢度既沙律選用羅馬生菜配上雞肉同蘋果,食落好新鮮🙆🏻‍♀️作為前菜好開胃~-🎈日式汁燒豬腩片漢堡我同閨蜜都覺得呢款口味既漢堡好特別,其他地方好少食到🤤所以就叫左呢款而食落真心好有驚喜💓夾著配料既包面同包底都好鬆軟,食到有牛油香味,應該稍微用牛油烘過一下😳而裡面既豬腩肉配上日式醬汁食落好juicy🙆🏻‍♀️仲要有埋生菜整體口感十足🤩-🎈黑松露野菌闊條麵 +$20呢個一打開好香黑松露味,食落就覺得黑松露味冇想像中咁濃郁🙈闊條麵好有口感好彈牙😆不過其實黑松露同野菌真係超完美既配搭🥰-🎈芝士薯條及香脆雞翼全部都係即叫即炸的~香脆雞翼既炸粉不會太厚🤗完全做到外脆內鎖住肉汁的感覺😍至於薯條配上芝士醬,太邪惡了吧!-🎈朱古力雪糕奶昔 +$48呢度既奶昔係用上mövenpick雪糕😚飲落口感幼滑,充滿著超濃既朱古力味🤩不過飲完成杯真係好有罪惡感😭😭-
🌟經典二人套餐 $208

🎈雞肉蘋果沙律🥗