2021-03-31 212 瀏覽
係尖沙咀The Nate 1樓有間隱蔽嘅昭和小cafe 主打食日式輕食🍱 本身我好鍾意食MUJI嗰啲小品料理 可以揀唔同款嘅小食感覺上好豐富但又唔會食到好飽滯👍🏻🤤 呢間啱曬我心意👏🏻 bookmark 咗好耐終於book到位食🎉.▫️四品料理($108)我同朋友每人嗌左個四品料理 .Set 1: 清酒溏心蛋 金平牛肉 辛口明太子手羽 醉雞捲 + 五目飯團Set 2: 馬鈴薯沙律 二式薯餅 醉雞捲 辛口明太子手羽 + 明太子富士山飯團.最推薦個辛口明太子手羽 其實係釀咗明太子既雞翼 辣辣哋幾好食 清酒溏心蛋都有驚喜 雖然真係細隻咗少少 但係好重清酒味 個明太子富士山飯團味道就一般般 都係用嚟打卡 入面可以多番少少明太子個醉雞捲都幾好食😋😋.雖然每一樣份量都唔係太多 但係最後都幾飽吓 想試嘅記得要book位 另外餐廳嘅環境好靚 走復古style 但係都幾多人 坐位有少少迫 不過食物好味就ok啦~
▫️四品料理($108)
四品料理

我同朋友每人嗌左個四品料理