餐廳: 屋子咖啡
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2019-04-17 551 瀏覽
約了好友去大圍還神,之後佢推薦去呢間,我同佢都係咖啡人,去到店面細細,推開趟門店內形格,好有隨性嘅日本咖啡店感覺,店員比我哋自己揀位,揀了靠吧枱二人位,座椅都比較迫,有午餐套餐,店員唔會催促,落單大家傾偈等食飯團餐🍙($59)日替飯團:加子雜菜,珍珠米飯鬆軟,紫菜正常,好味!梅子飯團🍙:梅子肉酸酸的開胃,飯團唔會好實,珍珠米飯彈牙,紫菜正常!好味前菜:醃海帶,醃汁酸酸地開胃,海帶嫩滑日本年榚:炸年榚煙韌,加上紫菜碎更香,好味Flat white(跟餐$5)揀咗要脫脂奶,奶泡都好滑,咖啡微甘易入口,好味朋友食:迷你丼餐($63)三文魚鬆丼:前菜:日替飯團:Flat white(跟餐$5)食物好味,係我們喜歡嘅日式食物,店員有禮斯文,不催促,大家好舒服地談天說地!好舒服的咖啡小店
約了好友去大圍還神,之後佢推薦去呢間,我同佢都係咖啡人,

飯團餐🍙($59)
飯團餐
飯團🍙

日替飯團:加子雜菜,珍珠米飯鬆軟,紫菜正常,好味!
前菜:醃海帶,醃汁酸酸地開胃,海帶嫩滑
日本年榚:炸年榚煙韌,加上紫菜碎更香,好味

朋友食:
三文魚鬆丼飯

迷你丼餐($63)
三文魚鬆丼:
前菜:
日替飯團:
Flat  White(脫脂奶)

Flat white(跟餐$5)

好舒服的咖啡小店

2019-04-09