今晚放工黎到銅鑼灣食晚餐,到百樂中心12樓這間日本料理餐廳。環境好舒服,安靜又設計得好有特色,有點家中溫馨的感覺,適合情侶朋友一家大小。飲品都好多特別選擇,男友試了這個(藍蝶花白桃乳酸)顏色好靚好吸引!是我喜愛的紫色 💜微微白桃味道、乳酸的酸酸味道,好解渴又涼涼的(豬軟骨烏冬)好香,湯底幾好飲,唔咸唔口渴;烏冬好彈又滑溜、配上香甜粟米、椰菜、芝麻等,好正好香又健康豬軟骨好軟腍好滑好有肉味、一層層的,我喜歡的口感(紫薯甘栗餅)必推必叫的重點!我們都好愛!熱騰騰上枱,顏色好吸引!栗子及紫薯滿滿的,外脆內軟!紫薯好軟軟,栗子好有口感!外面脆皮好脆口好薄!超級美味可口!一定要食!(蒜香烤焗茄子)好大片好大好香,蒜蓉味濃!汁又濃又香;焗得好香、好軟腍的茄子!(汁燒白鱔及京蔥雞肉串)汁燒白鱔好多汁唔乾、白鱔口感厚實及香口,皮香又魚肉彈口!我愛白鱔的口感京蔥雞肉串好汁,雞肉有口感!香(芝士炸雞)熱熱上枱,雞球炸得好香脆!雞肉汁鎖在裏面;外面香脆內軟!熱熱芝士拉長拉絲,好香濃!配上雞肉,好香口(彩虹卷)唔同顏色、不同口感、不同味道;中間的炸蝦及青瓜,一清甜一脆口、配搭得一流,好清新好特色!服務好友善親

飲品都好多特別選擇,男友試了這個
(藍蝶花白桃乳酸)
藍蝶花白桃乳酸

(豬軟骨烏冬)
豬軟骨烏冬

豬軟骨好軟腍好滑好有肉味、一層層的,我喜歡的口感

豬軟體

(紫薯甘栗餅)

紫薯甘栗餅

紫薯好軟軟,栗子好有口感!外面脆皮好脆口好薄!

超級美味可口!一定要食!

(蒜香烤焗茄子)

(汁燒白鱔及京蔥雞肉串)

京蔥雞肉串好汁,雞肉有口感!香

(芝士炸雞

熱熱上枱,雞球炸得好香脆!雞肉汁鎖在裏面;外面香脆內軟!

熱熱芝士拉長拉絲,好香濃!配上雞肉,好香口

(彩虹卷)

服務好友善親切、好快捷的送餐、家庭的親和感,配上美味日式佳餚及環境優雅!好推薦的日式小店

2018-09-17
藍蝶花白桃乳酸