2021-06-29 202 瀏覽
今日去到旺角呢間唔起眼嘅商場因為佢平時都有一啲義賣活動 所以今次就去支持下 經過見到呢間幾特別嘅小食店舖頭係以機場做主題入邊亦都有唔同國家嘅特色產品賣 最特別嘅係好多產品都係義賣性質部份嘅收入係拎咗去捐助一啲第三世界嘅國家芝士五重奏$49咬落去有幾重嘅芝士分別有融化咗嘅芝士拉晒絲好吸引㗎 加埋舖頭自己嘅芝士醬汁同埋沙律醬等等咬落去好濃郁嘅芝士味道 幾重口感 幾豐富今次見到係義賣性質 所以亦都支持左買咗包柬埔寨嘅茶葉老闆娘仲即場幫我沖黎飲 部份收入老闆娘話用咗嚟捐比第三世界柬埔寨喺學校 又可以飲茶葉又可以做善事 你餐飯食得雖然唔算貴但係又做埋善事都幾有意義 而且呢間舖頭有好多唔同國家嘅產品睇充滿左唔同國家元素都幾特別㗎

芝士五重奏$49