Green Orange

2021-04-04 654 瀏覽
全間餐廳可望向街景,當然我哋早訂位,可以靠近窗邊😃😃,餐廳燈光、擺設佈局,營造了很好聊天的氣氛! 忌廉白酒煮青口帶有陣陣酒香,再加上香濃忌廉和新鮮肥美青口,味道十分配合👍🏻 牛肝菌雜菌忌廉湯健康牛肝菌含豐富營養,濃郁可口,加入蘑菇蓉,帶出濃湯的芳香美味。 蘇脆香草碎果仁焗羊架羊架有四肋骨,食落有點香草味,羊肉不是全熟,估計八成左右啦,但軟硬度就剛剛好,外皮還帶點脆口😋😋。 脆焗豬手伴密糖芥末醬每次去到餐廳,一看餐牌之後,看到焗豬手,很自然就會點上🤣🤣,脆皮德國豬手伴蜜糖芥末醬,德國豬手與啤酒、餐洒簡直是首選美食。ROSE ST PETER我特意點來一杯酒味香濃,而且帶有迷迭香味,清幽雅致☺️ 心情都正好多!PINEAPPLE MARGARITA果味較濃,最適合我高貴、優雅又有氣質的朋友淺嘗酒意。 雲呢拿雪糕酥盒士多啤梨黑醋醬美食當前,今晚又係啟動我的第二個胃,好好品嘗我好至愛。酥皮、軟軟外層盛滿了雲呢拿雪糕,可隨意添加黑醋醬送食,味道和視覺藝術已經取得滿分。😘😘😋滿足到呢!

粒粒肥美

牛肝菌雜菌忌廉湯

蘇脆香草碎果仁焗羊架

脆焗豬手伴密糖芥末醬

PINEAPPLE MARGARITA
果味較濃,最適合我高貴、優雅又有氣質的朋友淺嘗酒意。

雲呢拿雪糕酥盒士多啤梨黑醋醬
美食當前,今晚又係啟動我的第二個胃,好好品嘗我好至愛。

滿足到呢!
2021-04-02