2024-05-03 0 瀏覽
👧🏻😋👅🍽✨新鮮感再現 音樂主題 -🇰🇷 我地同BB最鐘意黎食飯, 除左有得邊食邊玩遊戲室, 食物方面仲成日有新主題餐牌, 今次係音樂主題, 飲品有音符圖樣既曲奇, 連甜品都用音樂盒上!🇰🇷 店員一如以往地好好服務, 會幫手燒肉, 亦好主動地加爐邊蛋, 加前菜同收碟-🔥 燒肉 🥩 💯王者牛肋骨: 一大條骨燒到一半就剪開一塊塊, 再燒到自己鐘意既熟度, 油脂同肉味好平均, 包生菜同泡菜食係一流💯雪花厚切五花肉: 五花夠晒肥, 用板燒香到金黃色, 油香味重但食落都唔會太膩-🧒🏻 兒童餐 🍱 ✨繽紛兔仔造型飯團: 除左飯團仲有煎蛋卷, 炸雞翼, 士多啤梨, 蕃茄仔同西蘭花, 每款食一件都已好滿足! ✨韓國公主烏冬: 用甘筍薄片做公主裙好可愛! 裙下係甜甜既燒汁牛肉同冇小朋友可抵抗既湯烏冬! -🎶 甜品 🍮💯旋律甜品饗宴: 成個音樂盒咁上菜! 裝住五件甜品好滿足! 最愛焦糖布甸好滑, 另外主要都係有果醬夾心慕絲蛋糕, 唔會太甜有多款口味-🎼 飲品 ☕️✨花漾音符焦糖鮮奶特飲✨韻律朱古力狂想曲
👧🏻😋👅🍽✨
新鮮感再現 音樂主題