噚日試咗間小店,真係實意得滯!店面細細的,擺左張檯,四張椅,但食物味道就咁正!👌首先,店員服務親切,令人感到好窩心。我點咗份刺身拼盤,每樣海鮮都好新鮮,而且眼前一亮呀!🐟🍣三文魚嘅色澤鮮噹噹,入口即溶,滑溜溜嘅口感,真係夠晒幼滑。吞拿魚腩就更加驚喜,肥美得嚟唔膩口,每一啖都好似係在食雲呢,真係過癮!同埋,赤貝好清脆,好似啲小青瓜咁爽口,有種清新脫俗嘅感覺。跟住食嗰啲八爪魚,咬落去Q彈彈,海味又夠,用個詞形容嘅話,就係「爽口」啦!呢啲又唔會太過淋,啱晒鐘意啖啖肉感嘅食客。嘩,講到我又想再去一轉!同飯檔相比,呢度嘅海鮮真係新鮮,質素上乘,而且感覺好親民,唔會好似啲高檔壽司店咁正經。肚仔飽飽後,我個心情好曬,滿意極啦!🍱😋💕