之前去過這間餐廳在旺角的姊妹店, 還記得有一蚊任食蛋糕,正到不得了,原來銅鑼灣呢度都有新開張,環境都好乾淨,簡簡單單的裝修,感覺舒適, 坐得都好舒服,同朋友嚟吹水啱曬西餐menu,主菜加$48蚊跟餐有櫻花龍蝦湯,唔錯黑松露野菌意大利飯($108)有濃郁的黑松露味,飯有咬口,幾好海鮮忌廉汁扁麵配藍威煙三文魚($118), 個汁一啲都唔膩, 配料豐富,除了煙三文魚,還有很多蜆肉和魷魚圈 ,整個配搭都好味還另外點了挪威煙三文魚凱撒沙律($88),煙三文魚擺成一朵玫瑰,有心思,沙律爽口跟餐甜品是隨機其中一款蛋糕,我的是法式朱古力忌廉, 之前在旺角的姐妹店吃過, 一如以往的好吃,唔會太甜,質感輕盈,朱古力味香濃

西餐menu,主菜加$48蚊跟餐有櫻花龍蝦湯,唔錯

黑松露野菌意大利飯