新都城UNY開左喇, 黎朝聖下先, 買完啲日本grocery梗係順道去埋斜對面個間桂花小幸lunch啦, 今日出期地無之前等咁耐, 店內都係一向嘅乾淨, 食得安❤️.🍜麻辣牛三寶麵 店家嘅台式麻辣湯底真係好得, 中辣足以食到流汗💦, li碗麵有齊勁腍嘅牛筋, 唔使用牙力食嘅好味牛腩n大大條牛肚, 份量仲要好多添, 除此之外亦有紅蘿蔔, 菜之類, 湯底甜好多之餘仲好健康, 重點係味道多濃但完全食唔出味精Good.🍚鹽酥雞排滷肉飯食過好多店嘅鹽酥雞排, li間真心數一數二正, 薄薄炸皮現炸所以爆脆, 全塊雞排肉都係嫩滑唔乾柴, 絕對係必食item.🐗麻辣牛肚我覺得兩個人點都order多一個小食開心share, 超級麻辣一路食一路滴汗💦, 牛肚勁腍身好好食呀, 而且咁大碟都只係42蚊ja.🧋店家另一樣特別之處就係佢啲台式特飲足料又大杯, 咁嘅價錢實在抵飲, 推介: 黑糖珍珠奶茶🧋, 紅豆豆乳<巨多好味紅豆>.
🍜
牛肚