2024-03-26 37 瀏覽
雖然餐廳門面好簡單,但係佢哋嘅食物質素真係非常之高質,性價比極高!黎開呢頭搵飯食嘅話,呢間餐廳絕對係我嘅首選!我哋今次叫咗煎雞扒奄列❤️雞扒煎得香脆可口,雞肉食落去啖啖肉,好Juicy,亦都唔會好油膩。嫩滑嘅奄列加埋火腿嘅鹹香,正公司三文治❤️雖然係下午茶,但係佢嚟到嘅份量,真係超大份!好彩唔係自己一個人叫!材料非常之豐富,大份,勁滿足黑松露雜菌炒意粉❤️ 呢個絕對係人氣必點,而且一個人食,有機會食唔晒,真係好大份!黑松露野菌非常之香口惹味,意粉夠晒煙靭彈牙,睇落好簡單嘅菜式,但係廚師煮出嚟嘅,真係出面西餐廳絕對比得上!太陽蛋焗豬扒飯❤️豬扒夠晒軟,鬆化,一啲都唔油膩,配埋蕃茄醬同粒粒分明嘅飯,又一必點之選