餐廳: JOM
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2022-09-01 264 瀏覽
灣仔大王東街嘅一間新派星馬菜,餐廳綠白色設計新潮帶點文青格調,喜歡佢有二人套餐供應👫🏼PREMIUM SHARING SET FOR TWO二人餐($538)二人套餐菜式好豐富包括小食拼盤+肉類+海鮮+麵食+菜+甜品拼盤嘅3款小食都好正沙嗲串燒辣而惹味香葉包蝦米糯米卷好煙韌咖啡骨有淡然咖啡味外層炸得帶脆幾特別麥皮大虎蝦必點🦐‼️甜麥皮香脆帶鹹蛋黃味簡直想將成碗麥皮掃晒落口😍咖喱雞麵辣度都幾勁🌶睇吓你受唔受得得住😆咖喱香濃 油麵煙韌有咬口家鄉肉碎豆腐都唔錯甜品就充滿東南亞風情椰汁香甜脆皮香蕉灑上美祿粉給有驚喜🍌💖餐廳綠白色設計新潮帶點文青格調餐廳感覺比傳統星馬菜餐廳感覺更young有活力菜式保留星馬菜濃味嘅口味擺盤換成精緻d成件事就好啱放工去Chill一下🥂

二人套餐菜式好豐富
包括小食拼盤+肉類+海鮮+麵食+菜+甜品
拼盤嘅3款小食都好正
沙嗲串燒辣而惹味
香葉包蝦米糯米卷好煙韌
蝦米糯米卷、囉惹醬蔬果沙律、雞肉沙爹串

咖啡骨有淡然咖啡味

家鄉自制肉碎豆腐

甜品就充滿東南亞風情
椰汁香甜
脆皮香蕉灑上美祿粉給有驚喜🍌💖
美祿脆皮香蕉、椰汁斑斕西米布甸

餐廳綠白色設計新潮帶點文青格調
餐廳感覺比傳統星馬菜餐廳感覺更young有活力