2020-09-27 735 瀏覽
想食素食唔一定要去傳統中式餐廳食芋頭魚齋滷味又或者去西式主打健康嘅餐廳, 呢間新潮精緻素菜係另一個唔錯選擇!今次禮拜六去食午餐, 午餐set有3個course. 我哋兩個人嗌左兩個set lunch, share食可以試多啲野😸淨係睇個菜名其實好難估用咩食材, 不過唔使擔心佢哋嘅menu有詳細介紹. 普遍嘅中式素食都會用豆腐, 蔬菜同菇類食材, 當然Miss Lee都用咗唔少呢啲食材. 特別之處在於佢哋好花心思將唔同食材混合一齊, 效果亦都好夾!! 不過我就略嫌醬料太多, 蓋過咗食材原本嘅味道..▫️First corse - 開卷有益▫️First corse - 溫菇芝新▫️Second course - 餡大包鮮▫️Second course - 青出於蘭▫️Third course - 咕嚕梅妹▫️Third course - 雲海茫茫▫️Drinks - 綠綠無窮&熱情如火▫️Set lunch menu▫️Drinks menu▫️Atmosphere

▫️First corse - 開卷有益
開卷有益