🍔漢堡 💮小店 🚹1-4人 🐻‍❄️#新奇控 💛——————🐻🐻‍❄️俾非常特別嘅漢堡🍔slogan吸引左,決定試吓到底「拎得上手嘅羊腩煲!」係隱世美食、定世紀奇伏🤣🍔脆脆枝竹羊漢堡$108🍔漢堡包有羊肉味騷味、但唔算重,咬開羊肉仲有肉汁湧出嚟🤤;食落似真.羊腩煲嘅味道,但就無咁濃味👍🏽,因為唔係落純腐乳醬,而係落咗腐乳蛋黃醬;中間夾咗脆枝竹,令成個漢堡咬落軟中帶脆😋🐻‍❄️:初初真係抱住試伏嘅心態,無諗過幾好食😝🍔手打騸牯牛漢堡$112騸牯牛係指年紀好細就被閹割嘅牛仔,因為無咗衝動,所以脂肪會比較多~配料類近其他漢堡店嘅芝士牛肉漢堡,係穩陣之作👍🏽🐻:漢堡肉食落唔會覺得特別肥🐂整體都符合高價漢堡嘅水準👍🏽🫃份量🤰適合小鳥胃,如果想食多啲可能就要加薯條、小食可惜當日龍躉賣晒,唔係會想試吓魚~因為當日店舖都忙,所以💁‍♂️服務💁🏽‍♀️就麻麻啦,有位店員比較豪爽🙈同埋基本上要自己服務自己,例如自己行出收銀落order同俾埋錢~結論:脆脆枝竹羊漢堡值得一試👍🏽店舖仲有其他新奇漢堡E.g.龍躉漢堡、軟殼蟹漢堡等,有機會會再嚟試😆
🍔漢堡 💮小店 🚹1-4人 🐻‍❄️#新奇控 💛
——————

🍔脆脆枝竹羊漢堡
脆脆枝竹羊漢堡

🐻‍❄️:初初真係抱住試伏嘅心態,無諗過幾好食😝

🍔手打騸牯牛漢堡
手打騸牯牛漢堡

🐻:漢堡肉食落唔會覺得特別肥🐂整體都符合高價漢堡嘅水準👍🏽

🫃份量🤰適合小鳥胃,如果想食多啲可能就要加薯條、小食

2024-02-03
手打騸牯牛漢堡