2024-02-01 39 瀏覽
Ah!吓!今日我食到咗麥當勞個芝蛋脆雞堡🍔,唔講唔知,呢個堡堡仲真係得啲料。第一口咬落去,面包超香軟,芝士🧀同煎蛋黃流哂出嚟,整個咸香濃郁撲鼻!雞扒香脆得嚟又唔油膩,啖啖肉,真係食到我心滿意足!再配杯汽水⚡,順滑涼快,一齊落肚,舒服到不得了!跟住,嗌咗個香草辣雞翼來試吓,哇!識食嘅人就知辣雞翼先係王道👑!啲雞翼炸得啱啱好,外皮辣味十足,咬落去肉汁四射,真係辣得嚟又惹味,正港滿足!食飽?食飽就要食甜品喇~朱古力新地筒🍦嘅脆皮,我嗌咗個double choco,呢個脆皮係真係脆到不得了,叮叮聲食落咁解壓!雪糕冰冰涼,朱古力味濃郁,每口都係享受,食得我心花怒放,整體嚟講,今次食得真係開心滿滿!下次再嚟,一定要早啲,免嗌埋唔到啲好嘢!👍🏼🍴🎉