2021-03-14 2648 瀏覽
有點掛住麻辣風雲嘅炸饅頭行吓行吓就嚟咗呢度,發現午市有豆腐花米線🤣🌸豆腐花米線(撈) $38第一眼以為喺湯米線,上菜時先發現喺撈米線🤣豆腐花豆味幾濃😍將豆腐花、豬肉碎(小辣)同米線撈埋一齊食,啲米線更加滑啊!!豬肉碎(小辣)超好食😍成碗嘅辣味同味道都喺來自豬肉碎(小辣)米線質感好彈!唔會煮到腍哂,咬落去同時又唔喺煙韌個隻🤪附有配料酸菜, 豬肉碎(小辣), 菜脯, 蔥,啲配🌗太極米線 麻辣&酸辣$48兩極為麻辣及酸辣,每邊都附有配料芽菜, 豬肉碎(小辣)同菜脯酸辣方面夠哂酸,酸酸咸咸咁好開胃啊。麻辣方面可選大中小辣,揀咗小辣味道都唔喺好辣,可能因為湯比較多,沖淡辣味~我下次可以揀中辣😌可選2款$8或以下食材,揀咗墨魚丸同牛肉餅。每邊各一粒~墨魚丸無揀錯!超彈牙😳惹味雞軟骨 $36 開頭以為喺炸雞軟骨🤣上菜時發現非炸版,辣味好夠!我可以撈埋落豆花米線一齊食😝炸饅頭 4件$36炸饅頭香噴噴,外脆內軟,唔會一夾就散開,一定要襯熱食!炸饅頭+煉奶😈邪惡之選😻
有點掛住麻辣風雲嘅炸饅頭
行吓行吓就嚟咗呢度,發現午市有豆腐花米線🤣
豆腐花米線

🌸豆腐花米線(撈) $38
第一眼以為喺湯米線,上菜時先發現喺撈米線🤣
米線質感好彈!唔會煮到腍哂,咬落去同時又唔喺煙韌個隻🤪
附有配料酸菜, 豬肉碎(小辣), 菜脯, 蔥,啲配

🌗太極米線 麻辣&酸辣$48
太極米線

酸辣方面夠哂酸,酸酸咸咸咁好開胃啊。

雞軟骨

惹味雞軟骨 $36

炸饅頭 4件$36
炸饅頭香噴噴,外脆內軟,
炸饅頭
唔會一夾就散開,一定要襯熱食!炸饅頭+煉奶😈邪惡之選😻

豆腐花米線
雞軟骨