2022-10-14 527 瀏覽
本身冇諗住寫食評,但最近見到呢間餐廳係網上面話吿急,前一兩個月都去過食,既然餐廳話願意接受大家意見,我都不防講下呢間餐廳嘅食物同服務質素。先講服務,本來職員同我哋講要等起碼30分鐘以上,我哋都照等。最後約50分鐘先安排入座,但帶位嘅男職員態度實在唔多好,黑口黑臉。上餐嘅職員問佢拎杯水,等咗10分鐘冇咗回事。再講食物質素,我自己叫咗個all day breakfast,朋友就叫咗意粉,但估唔到咁大間餐廳既然咁少選擇……個all day breakfast $148,預咗唔抵架啦,但係D蛋過熟仲出水,D沙律菜係苦嘅,咁就真係完全唔值$148🙂我不如返屋企煮算啦咁嘅質素結論係如果你有D錢又想幫下呢間吿急餐廳又想試下文青下,你可以去,不過我同朋友都覺得唔會再試,一次就夠🙂