2023-10-28 116 瀏覽
咁岩係正我要去間按摩店隔離, 於是約左個朋友按摩前入去食左🤭大概叫左二人份:開心果青醬溫泉蛋意粉(HK$118)重青醬味道, 有溫泉蛋拌勻~味道剛好蟹蓋蟹肉意大利飯(HK$158)本身想叫個北海道明太子意粉,但老闆個日d 料唔係太好~所以都係推介我地叫依個~意大利飯熟度剛剛好,有咬口既~就算Mix埋蟹膏都唔會話好咸開心果Latte(HK$53):自己加咖啡,可以Boomerang 打卡,飲到最尾開心果尾最濃😲Fantasy Island(HK$63):配搭剛剛好,菠蘿荔枝同蔓越莓Mix埋連Coconut Cream Mix 埋反而似芒果汁🤤😍😆朋友話樓上樓下有Bar枱又可以打開窗好岩打卡or 自己一個黎飲住咖啡溫書🤭表示會Encore🤘🤘Btw 佢地係登打士街街頭都有間分店😆😂個日去錯真係行左足足十分鍾

大概叫左二人份:

開心果青醬溫泉蛋意粉(HK$118)
重青醬味道, 有溫泉蛋拌勻~味道剛好

蟹蓋蟹肉意大利飯(HK$158)