2023-01-09 18 瀏覽
Blue Monday要嘆杯coffee解解鬱🤭星期一放工最岩就搵間靜靜地嘅餐廳食晚飯舒緩一下心情☺️呢間coffee shop剛開嘅時候已經想試吓,因為我同老公都係咖啡迷❤️加上特色嘅裝潢好吸精,充滿文青氣息,打卡之選👍🏻少不了靚靚嘅拉花❤️一擺低已經聞到陣陣嘅咖啡香味🥰比較少見有parma ham 嘅all day breakfast❤️成件事即刻upgrade 左🤭我好欣賞佢嘅薯餅,酥脆得嚟個皮好薄,基本上一咬已經成口都係薯仔😋炸野真係好出色👍🏻食到後期就算凍左都仲係脆,而且完全冇油膩感連我最愛嘅雞翼都好好味🤤外皮酥脆之餘,肉質保持到好juicy,配埋面頭嘅調味料好夾👍🏻好creamy嘅忌廉汁配埋明太子,辣辣地冇咁膩👍🏻帆立貝好特別,係我未食過嘅食法,其實只係加左海鹽同黑椒,即刻提鮮左個帆立貝🤤超好味❤️呢杯smoothie好fresh,完全解除曬野食嘅油膩感👍🏻

Latte

少不了靚靚嘅拉花❤️一擺低已經聞到陣陣嘅咖啡香味🥰