2019-04-11 37 瀏覽
原來Café Paradise嘅唔同分店會有唔同嘅裝修風格,位於杏花邨嘅Café Paradise就行文青簡約風格👀 不論係門口嘅甜品櫃又或者餐廳裏面嘅枱櫈都充滿著打卡位,我都忍唔任影咗幾張相🤳🏽🤳🏽 Noah係咪即係挪亞方舟咁解?挪亞方舟係咪即係又等同天堂咁解?🤔🤔 好有寓意呀💭💭去餐廳🍴除咗環境就係食物質素最重要,今晚同朋友嚟咗呢到,叫咗兩個主食Share食😆就係卡邦尼意大利粉同龍蝦汁海鮮意大利飯!🤤💕首先兩者分量方面都好大份,食完一定夠飽!正宗意大利飯係會偏硬,咬落會好有口感,今次呢個飯都符合條件,每一啖都好有口感配埋爽口嘅蝦都真係幾好味😳👍🏻意粉方面醬汁好濃郁,每一啖都有啲「漿住漿住」嘅感覺,配料又有我鍾意嘅煙肉,加分😏 啲煙肉切到一粒粒,所以唔會太硬但每一啖都食到,真係好滿足🥳🥳

卡邦尼意大利粉
卡邦尼意大利粉