🥩🍡川味王(尖沙咀店)🍢🍗串燒要燒得好又好味真係好重要,我同老公都好回味食串燒好佬既感覺😘好爽快!今日行街就可以食了!☺️以下我地全部叫左小辣🌶👍🏻🔸蒜蓉原條茄子 $40 - 呢個都係要讚賞,最開頭先黎一條茄子,即叫即燒,夠晒熱,蒜蓉非常多,味道咸香,孜然味同蔥花剛剛好,茄子肉嫩多汁🍆越食越起勁☺️ 🔸豬頸肉 $28 - 爽口又彈牙,肉質燒得唔會乾,紋理仲好清晰,調味粉係串燒之靈魂,係恰到好處🔸豬大腸 $25 - 肥美爽彈,肥膏唔多,但係有大腸既獨特香氣😘份量一啲都唔少,每粒好充足🔸厚切牛舌心 $38 - 好想讚呢個牛舌心,係全晚個人認為最好食既一道,首先因為我同老公都鍾意食厚切牛舌心,覺得肉嫩香氣十足,表面唔會燒得太乾,入面粉紅色既心,有種慢煮感覺,味道更加唔使講,調味一流👍🏻🔸紐西蘭羊架 $45 - 羊假肉質結實,即叫即燒,膻味唔多,配合調味料非常有心思,大小適中👍🏻🔸雞腎 $28/ 2- 爽脆有口感,串燒必點!🔸沙嗲雞肉串 $26/ 2- 沙嗲味唔濃,如果已經有豬肉,牛肉,不妨試吓🤗🔸雞中翼 $36/ 2 - 份量適中,四隻兩個人食啱啱好!味道肉質都係非常好😄整體來講,係我喺香港食過
🥩🍡川味王(尖沙咀店)🍢🍗

🔸雞腎 $28/ 2- 爽脆有口感,串燒必點!

整體來講,係我喺香港食過串燒數一數二既質素,咁岩同店員傾吓計原來老闆娘係四川人,怪唔得食物味道咁好,調味真係用心制作,下次會再黎

2024-04-27
  • 蒜蓉燒茄子