唔搵都唔知原來casa hotel 入面係有間cafe😲遠望已見到佢個搶眼招牌,內裏環境都係一樣。黃色既sharp 醒牆身,新潮得黎帶點pop art 味道。估唔到一個咁神秘既位置,但未夠七點已經有唔少人食緊。Set dinner 選擇都幾多,包餐湯,蒜蓉包同飲品。✨芒果草莓茶:未飲已經聞到好香既士多啤梨味,飲落重果味但較酸,個人鍾意加番d糖,,酸酸甜甜好飲好多,不過芒果味就唔係好覺了。✨法式龍蝦湯:跟餐加18蚊,龍蝦味夠濃郁,配埋熱辣辣既香脆蒜蓉包,正啵😚✨軟殼蟹黑松露意粉($168):賣相好吸引😍放左原隻軟殼蟹嫁,個蟹真係好香脆,不過略嫌內裏有點乾。超鍾意個汁,超香黑松露味,非常creamy濃郁,真係每條意粉都沾滿醬汁🤤🤤🤤✨意粉煙韌度啱啱好👍🏻,入面仲有雜菌,紅黃椒,沙律菜,感覺清新唔會漏,再食多d 都仲得。✨紐西蘭羊架($208): 擺盤精緻感覺幾豐富🤤 羊架㨂左七成熟,切開好粉嫩,肉質超腍。食落感覺唔係好似羊,可能因為一d 羊羶味都無😳但佢個rosemary 燒汁同薄荷jelly令個肉生色不少👍🏻✨佢個香草牛油焗薯仔同埋西蘭花,點燒汁非常正👍🏻✨朱古力心太軟(跟餐+$38)
唔搵都唔知原來casa hotel 入面係有間cafe😲

估唔到一個咁神秘既位置,但未夠七點已經有唔少人食緊。

Set dinner 選擇都幾多,包餐湯,蒜蓉包同飲品。

,酸酸甜甜好飲好多,不過芒果味就唔係好覺了。

龍蝦湯

軟殼蟹黑松露意粉

✨佢個香草牛油焗薯仔同埋西蘭花,點燒汁非常正👍🏻

朱古力心太軟(跟餐+$38): 飯後一定要食甜品,切開見到d 朱古力漿湧出黎好治癒🤤。表層雖然有少少乾身,但食落微微脆,內裏非常軟心,加埋雪糕都幾好食,感覺唔算太漏。

✨雖然位置唔起眼~但都幾多人幫襯,不過因為人多~所以環境有點嘈吵,但食物質素同服務都算唔錯, 經過不妨可以試試😚。
龍蝦湯
軟殼蟹黑松露意粉