成日聽話豫豐花園係屯門區一個上車好選擇。放假過黎行下呢邊先。附近好多茶餐廳、原來間季季紅喺呢邊。小吃貨今日想食cafe, all day breakfast 咁。揀左呢間Thre3 Concept. 木系fusion 工業風既裝潢,休閒舒服。我哋點了 霸氣 事頭婆早餐 , 熱銷既 明太子忌廉意粉、雞翼仲係三重奏 、Dirty, 桂花雪梨茶。事頭婆早餐($98)薯餅 上用蕃茄醬 🥫畫了哈哈笑。小小心思,溫暖食客心靈😊蟹子炒蛋-炒蛋滑溜軟綿 加上 粒粒蟹子,口感有趣。北寄貝沙律 🥗好開胃甜薯也很不錯。炸魚柳,德國腸、多士 份量剛剛好。明太子忌廉意粉($78)木魚絲滿滿的鋪面,好有動感。明太子忌廉十分濃郁。每一條意粉都沾滿明太子忌廉。好味到不得了。配料菇肉大大件,爽口彈牙,份量都好足。雞翼仲係三重奏($68)侍應姐姐 好細心咁推多張枱俾我哋放食物。雞翼黎到教我地食既次序 - 玫瑰、柚子檸檬、水牛城 咁。雞翼大大隻、啖啖肉 😆 玫瑰味好香。柚子檸檬好開胃清新。水牛城 好濃郁。各有風味又好突出。食到舔舔脷桂花雪梨茶 $45用料好足,清香不甜又大壺👍🏼Dirty $41奶不夠白,啡不夠深色...
附近好多茶餐廳、原來間季季紅喺呢邊。

我哋點了 霸氣 事頭婆早餐
, 熱銷既 明太子忌廉意粉、雞翼仲係三重奏
、Dirty, 桂花雪梨茶。
事頭婆早餐

事頭婆早餐($98)
薯餅 上用蕃茄醬 🥫畫了哈哈笑。小小心思,溫暖食客心靈😊
蟹子炒蛋-炒蛋滑溜軟綿 加上 粒粒蟹子,口感有趣。
北寄貝沙律 🥗好開胃
甜薯也很不錯。
炸魚柳,德國腸、多士 份量剛剛好。
明太子忌廉意粉

明太子忌廉意粉($78)
配料菇肉大大件,爽口彈牙,份量都好足。
雞翼仲係三重奏
雞翼仲係三重奏($68)
桂花雪梨茶
桂花雪梨茶 $45
用料好足,清香不甜又大壺👍🏼
Dirty
Dirty $41
奶不夠白,啡不夠深色... 可能由廚房拿過來有點遠,mix 了一起了...

食飽飽,繼續發掘下呢區先
2024-03-31
事頭婆早餐