2019-03-19 1564 瀏覽
屯門越來越多人會去 所以好多隱世商舖會被發掘出黎 今次遊車河去完元朗再入錦水之後 出左黎屯門藍地 藍地都算係多人認識既地方 新樓都越起越多 所以都唔會太偏僻眼見都已經食飯時間 就上網睇下附近有咩岩食 搵到呢間餐廳 晚巿係食浪漫田園風既西餐配合埋周邊環境 又幾唔錯喎 大大個招牌 好搶眼 外邊有多少燈飾配置 唔會太誇張 又製做到晚巿氣氛講真個句 無論去到邊都好 如果有揸車既 都好喜歡有埋停車場既地方 仲要免費添 遊車河又怕咩距離喎日光時間 係一間茶餐廳 夜晚會搖身一變成為一間西餐廳 我最考慮係 食材一定會新鮮常用 因為早午晚都營運 所以對佢食材都幾有信心Menu 有紙有電視display 包你咩角度都睇到幾有心點左一個好齊全既晚巿套餐 因為我見隔離枱食得好滋味 跟住叫無得輸 其實每個菜式都好吸引田園沙律 雜式沙律菜加上意大利黑醋 好開胃 而且佢用既黑醋 酸甜度好岩我胃口 而且各類菜都好新鮮 爽口 同埋係挑選過 每一條都係靚靚仔仔 唔馬虎羅宋湯 餐包餐包係熱住上 唔會話拆袋就比客人咁樣已經加分 細節上我覺得做得幾足加上埋擺位 整體感覺係比巿面所謂扒房更好羅宋湯 好重牛味 用左好多牛腩入去煲
新樓都越起越多 所以都唔會太偏僻

咁樣已經加分 細節上我覺得做得幾足
加上埋擺位 整體感覺係比巿面所謂扒房更好

羅宋湯

好重牛味 用左好多牛腩入去煲
而且每個配料都好冧身 都証明佢煲煮左一段長時間 所以配料都出晒味 無冷場 加埋個包一齊食 幾夾

柚子一字骨雞翼 $48

點左一個小食 因為服務員話我點既羊架雖要時間去燒 咁我叫住小食開住個胃先

呢個雞翼每隻一開二 變成一字骨
易食得黎好岩飯前小食 柚子味幾重 酸酸甜甜