2024-03-10 67 瀏覽
Honey Mustard Portobello Beef Burger首先個漢堡包本身彈牙又軟綿,牛肉漢堡有豐富嘅肉汁同香氣,一口咬落去,啖啖都係鮮味十足,再加上蜜糖芥末醬,帶嚐酸甜同埋微微辣嘅風味,令人回味無窮。漢堡裡面仲有新鮮蔬菜同番茄,增添口感!整體嚟講,呢款漢堡好平衡,食完唔會覺得太油膩,而且真係有種滿足感Twister Fries作為扭扭薯條擁躉,漢堡包就梗係要配扭扭薯條!薯條本身外脆內軟,口感一流,而且新鮮炸氣就上台,夠熱,無得輸Bacon Cheese Burger呢兩個漢堡嘅份量真係好多,煙肉質地唔似出面咁乾身,仲有啲嚼勁,牛肉漢堡好juicy,每一口都係肉汁四溢,加埋融化嘅芝士,係最typical嘅美式漢堡滋味話說呢間舖仲有酒飲,感覺同同事happy hour下都ok唔飲得酒嘅都有其他野飲,蜜桃茶幾足料,堅有果肉

Twister Fries

Bacon Cheese Burger

話說呢間舖仲有酒飲,感覺同同事happy hour下都ok

唔飲得酒嘅都有其他野飲,蜜桃茶幾足料,堅有果肉