2020-05-11 58 瀏覽
旺角煙廠街附近都有好多野食~今日就俾佢既all day breakfast 吸引而黎到呢度餐廳食dinner 啦~ 餐廳氣氛幾好,牆上面掛左好多飾物,佈置得好英倫風~ 好靚好舒服☺️出面睇menu 已經好想食佢個all day breakfast ~當然係叫一個先啦,另一個叫左個燒雞意粉套餐,包一杯餐飲同有餐湯~呢度既餐上碟都整得好靚呀~岩晒鐘意幫美食打卡既我~😆 漢堡扒好厚身~同幾大塊,口感都好實唔會腍啤啤~煎得幾好~😋👍🏻 薯條都好脆呀!配埋個熱香餅,飽肚感一流~滿足😋🤤朋友果個燒春雞外表燒到好野味~望見都流晒口水🤤🤤雞髀部位好滑~唔會太乾,連埋皮一齊食最正!😍 不過我就唔係咁鐘意個雞胸果部分啦~因為雞胸肉都真係比較「鞋」😂😂🙈意粉硬度適中~有炒過既香油味,係唔錯既~叫左杯蜜桃紅茶~好香桃味☺️好岩食完dinner飲~
旺角煙廠街附近都有好多野食~

呢度既餐上碟都整得好靚呀~岩晒鐘意幫美食打卡既我~😆
漢堡扒全日早餐

薯條都好脆呀!配埋個熱香餅,飽肚感一流~滿足😋🤤

BBQ醬燒春雞意粉

意粉硬度適中~有炒過既香油味,係唔錯既~
蜜桃紅茶

叫左杯蜜桃紅茶~好香桃味☺️好岩食完dinner飲~

2020-05-11
漢堡扒全日早餐