鍾意去特色Cafe嘅你一定唔可以錯過呢一間!!!黎到餐廳門口,首先比佢嘅拱形大門吸引住!紅磚頭圍牆、綠色熱帶植物擺設,瞬間帶你從幽靜既太子街道走進摩洛哥風情國度🛕🤩餐廳走日啡晚酒概念,食物選材同處理方法都別出心裁,食得出個份心機💖我推介蟹肉伏特加香辣蕃茄忌廉粗管通粉!!!真係食到一滴汁都無👅👅蟹肉份糧足夠有餘!一梳梳有蟹味,唔會有唔知食緊咩既感覺😂如果可以為醬汁打個分,我會希望係滿分🥹🥹🥹蕃茄醬偏惹味既香辣,Vodka既加持令成件事好鮮香🧏🏻‍♀️醬汁夠厚身可以包住成條通粉🤤粗管通粉平時比較少見,好有口感!另一個主菜推介紅酒燴牛臉頰伴忌廉薯蓉💁🏻‍♀️ 牛臉頰超級軟腍,入口有即溶感覺!芡汁完全進入哂牛臉頰深處😂每一啖都好足味!好享受!👅👅薯蓉亦都處理得唔錯!Creamy的,沾少少醬汁食正🤤我想講佢哋嘅甜品簡直係出色到可以開一間甜品店!!佢地既自家製西班牙油炸鬼必食🥹🥹🥹新鮮炸起嘅西班牙油炸鬼好脆口🤤朱古力好濃郁,配搭熱辣辣嘅脆條好食到唔識形容!!!!!仲有看似配角既雲呢拿雪糕,其實決一不可🙈佢仲有d餅碎喺底,成件事口感上係完美!!!💖超有心機嘅cocktail唔止好睇,仲好飲!紫霞同晚霞都

蟹肉伏特加香辣蕃茄忌廉粗管通粉

紅酒燴牛臉頰伴忌廉薯蓉

自家製西班牙油炸鬼

超有心機嘅cocktail唔止好睇,仲好飲!紫霞同晚霞都係soda底所以好清爽解渴!晚霞有柚子,蔓越苺比較香甜,而紫霞既碟豆花又好特別💁🏻‍♀️💖

|蟹肉伏特加香辣蕃茄忌廉粗管通粉 $168
|紅酒燴牛臉頰伴忌廉薯蓉 $188
|自家製西班牙油炸鬼 $78
|紫霞 $68
|晚霞 $68

📍 太子西洋菜北街324號地舖
🌟人均消費:$101-200
🌟菜式:#goodgirltummy西式 #goodgirltummycafe
🌟地區:#goodgirltummy太子

蟹肉伏特加香辣蕃茄忌廉粗管通粉