2023-07-06 483 瀏覽
今晚同屋企人揀左兆萬十樓食放題,未入座已經覺得服務好親切,預先會打電話提醒未人齊都可以先入座,怕落雨濕濕!門口會設有兩個雪糕櫃,多款韓式雪糕雪條都係任食架😆菜單包括沙律前菜,刺身,壽司,燒烤,炸物,天婦羅,泰式料理,甜品,飲品等等😋仲有兩款啤酒任飲😍重點係有得升級任飲Orion生啤❤️訂座送嘅海膽好鮮甜👍超好味😆仲有生蠔,同埋有蠔味👍刺身類我地點左:基本款式三文魚厚肉切,油甘魚都係厚切嘅😋 北寄貝,北海道帶子,赤貝,象拔蚌,赤蝦同甜蝦色澤都好靚😍全部都係任食,唔會話某一啲款式要加錢🙁熟食我地主攻燒烤類同泰式料理,其中燒牛舌同羊架都翻點左幾次,牛舌甚至比出面燒烤店優秀🥰而泰國菜方面就同樣出色,飛天通菜好啱媽咪口味👍❤️大本瀛絕對會再次光顧,推薦俾其他想食優質放題嘅人😁ps.非試食全自費
菜單包括沙律前菜,刺身壽司,燒烤,炸物,天婦羅,泰式料理,甜品,飲品等等😋仲有兩款啤酒任飲😍重點係有得升級任飲Orion生啤❤️訂座送嘅海膽好鮮甜👍超好味😆仲有生蠔,同埋有蠔味👍
刺身

2023-06-24