2018-12-21 496 瀏覽
上網見到呢間餐廳設計同食物都好特別,決定同朋友趁sem中黎放鬆一下🥳-好幸運地我地既位側邊有兩隻好可愛既貓貓🐱 可以係等食既時候同佢地玩下影下相😍 (不過佢地多數都係訓著左😂)(捕捉到眼訓既一面😂)-食物方面,都有唔少小食同主食可以揀🤓 -我就揀咗黑松露鮮菇意大利飯🍲 份量上睇起嚟唔係話好大,但係食落就好飽肚😛 口味上適合一啲鍾意淡口味既朋友仔🤓-小食嗌左明太子泡菜釀雞翼🍗 齋聽個名都已經覺得好吸引,估唔到上枱嘅時候都有驚喜😆 咬開有濃濃既明太子,配埋醬汁有微辣,係好開胃既前菜,推介!🤪-見到有咁多肉扒既選擇,忍唔住叫左兩份,分別係醬燒豬仔骨同埋厚燒美國安格斯肉眼扒🥩🤩 兩份肉扒嫩滑多汁,肉味濃郁,仲可以配埋脆卜卜既薯角食🤤 最特別係兩隻碟都印左啲用糖霜整既卡通人物上去,打咭一流🤓-呢杯榛子朱古力大推😆 甜度適中又不失榛子既香,大大杯好抵飲🍫🥛-最後唔少得叫呢度最出名既怪獸雪糕🍧 一上枱大家都嘩嘩聲,因為真係好大杯好曯目😍 入面有唔同口味既雪糕、威化餅同棉花糖,仲有唔同既水果,好豐富,好啱4-5個人share🤤仲有每人兩粒糖做小禮物清清口氣,幾貼心🍬-總括黎講,食物味道同環境都係唔錯,

(捕捉到眼訓既一面😂)
食物方面,都有唔少小食同主食可以揀🤓

黑松露鮮菇意大利飯

厚燒美國安格斯肉眼扒

醬燒豬仔骨

榛子朱古力

怪獸雪糕

仲有每人兩粒糖做小禮物清清口氣,幾貼心🍬

總括黎講,食物味道同環境都係唔錯,好啱一大班人聚會,但係如果價錢再平少少就更加好啦🤪
2018-11-20
黑松露鮮菇意大利飯