今日去了貓狗街,開心同一眾可愛朋友遊戲🐕🐈‍⬛🐈🐇🐰,行得有點累,有人介紹有間不錯的小店,可以試吓。 韓國菜又多選擇,可以午餐太遲食,未能多嚐不同食品,炸雞,啤酒,解酒湯,蛋卷,燒餅,紫菜飯等等,都唔可以一一品嚐。 服務員態度親切,怕冷想轉位,都親切幫手,問佢那種飲品king size 一點,又溫柔陪吹水,要加佢人工啦。今次可以係舒服環境談天,優閒進食,賞心樂事。 牛乳松菜蟹薯餅:薯餅唔油,牛乳味令薯餅更creamy ,脆皮唔厚,現場即炸,是誠意之選,仲有特色芝士醬,芝士味香仲微辣,令人興奮;沙律菜用柚子醋 配搭,清新減油膩感更強。 弦大燻豬手:份量很足兩人分也剛剛好,煙燻味香,皮薄肉厚,皮脂不油,反而骨膠原充足,令人一見就愛。 士多啤梨泡沫:我就要了沙冰,超有驚喜,士多啤梨味濃,分量又大,可以一路品嚐美食,一路開心飲住沙冰,又一次旅行chill 食。 仲有元祖芝士雞未食,要留代下次,好好享受。

仲有元祖芝士雞未食,要留代下次,好好享受。