餐廳: 一幻拉麵
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2021-07-22 634 瀏覽
-🚩一幻拉麵 (尖沙咀)尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈地下OT G59號舖—————————————————————🔸餐廳推薦度:❤️❤️❤️♥️❤️❇️每人平均消費:$110(dinner)⭐️打卡指數:✨✨✨前排諗住搵教主影相,點知影唔到,但比我有機會食到人氣拉麵😎排隊大概半個鐘左右,終於到我入去食喇,唔知係咪時間關係,店員係排隊時候比定menu我地睇定,款式唔多,所以我就揀左招牌蝦湯拉麵,再加小食木耳♥️🔴招牌蝦湯拉麵 $88一碗普通拉麵已經包半隻溫泉蛋同一份叉燒,我個人認為唔使加配料都已經好足夠。首先俾佢嘅紅薑天婦羅吸引咗,有啲衝動想叫店員比一碟我🥲至於湯底方面,本身都好怕蝦湯會好腥,但同我想像中差好遠,好濃蝦味但冇腥味👍🏼不過麵底好快索晒啲湯,食呢碗拉麵要好專心咁食先得🥰⭐️⭐️ ⭐ ⭐ ⭐️(5/5)🔴小食木耳 $15有少少麻辣味道,撈埋拉麵食唔錯,整體來講好味😋⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(5/5)🔴餃子 $35呢款餃子係普通日式豚肉餃子,餡料豐富,但味道唔算太出色,普普通通,不過呢個價錢合理。⭐️⭐️⭐️⭐️(4/5)

🚩一幻拉麵 (尖沙咀)

尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈地下OT G59號舖

—————————————————————
🔸餐廳推薦度:❤️❤️❤️♥️❤️
❇️每人平均消費:$110(dinner)
⭐️打卡指數:✨✨✨

前排諗住搵教主影相,
點知影唔到,
但比我有機會食到人氣拉麵😎
排隊大概半個鐘左右,
終於到我入去食喇,
唔知係咪時間關係,
店員係排隊時候比定menu我地睇定,
款式唔多,
所以我就揀左招牌蝦湯拉麵,
再加小食木耳♥️

🔴招牌蝦湯拉麵 $88
至於湯底方面,本身都好怕蝦湯會好腥,
但同我想像中差好遠,好濃蝦味但冇腥味👍🏼
不過麵底好快索晒啲湯,
食呢碗拉麵要好專心咁食先得🥰

⭐️⭐️ ⭐ ⭐ ⭐️(5/5)

🔴小食木耳 $15
有少少麻辣味道,撈埋拉麵食唔錯,整體來講好味😋

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(5/5)

🔴餃子 $35

⭐️⭐️⭐️⭐️(4/5)
招牌蝦湯拉麵
2021-07-09